• Pärnu mnt 139C/1, Tallinn | +372 566 44 123 | info@kamjo.eu

  • info@kamjo.eu

  • ALATES 01.02.2024 ASUME UUEL AADRESSIL PÄRNU MNT 139C/1, TALLINN

  • Kamjo mootorvoodid – 100% käsitsi valmistatud mootorvoodi

    Mootorvoodi on sulle loodud, kui hindad kõrgelt kvaliteeti kui ka kohandatud mugavusi. Võime sulle kindlalt lubada, et meie mootorvoodid pakuvad luksuslikku magamiskeskkonda, millesse armud kiiresti! Mootorvoodi nagu selle nimigi ütleb, on mootoriga voodi, mis pakub sulle just sellist magamise või puhkamise asendit, nagu vajad. Vaid mõne nupuvajutusega saab mootorvoodi paigutada asendisse, mida soovid raamatu lugemiseks, niisama puhkamiseks või magamaminekuks. Tegemist ei ole lihtsalt voodiga, vaid tõelise valdkonna tippteosega, mis tagab selle, et kõik sinu unetunnid oleksid kvaliteetsed. Meilt leiad kahte erinevat tüüpi mootorvoodid, mis valmivad sinu tellimuse peale kõigest nelja nädala jooksul. Vali sobiv suurus ja madrats sobiva jäikusastega ning meie valmistame sulle mootorvoodi!

    Mootorvoodi pakub esmaklassilist mugavust

     

    Reguleeritav voodi on teisisõnu elektriline voodi, mis pakub pikast tööpäevast välja puhkamiseks mitmeid võimalusi. Kasutades mootorvoodi pulti, saad asetada voodi asendisse, mis on sinu jaoks sel hetkel parim. Puhka enda jalgu ja aseta madratsi jalgade osa kõrgemale või tõsta hoopiski ülemist madratsi osa selleks, et paremini ajakirja lehitseda või raamatut lugeda. Meie mootorvoodid “Tallinn” ja “Habana” võimaldavad seda kõike.

     

    Kamjo mootorvoodid on valmistatud 100% käsitööna Eestis. Seda nii madrats, voodipeats kui ka voodiraam. Kui reguleeritav voodi on just see, mida oled otsima tulnud, siis meil on hea meel see sinu soovidest lähtuvalt valmistada. See tähendab seda, et ka sinu tulevane reguleeritav voodi võib olla rätseplahendus, sest arvestame alati klientide soovidega, et pakkuda lahendusi, mis tagavad sulle esmaklassilise mugavuse. Vali mootorvoodid laiusega 80-140 cm ja pikkusega 200 või 210 cm ja saa osa mugavusest, mida üks mootoriga voodi võib pakkuda!

     

    Käsitööna valmistatud mootorvoodid

     

    Meie jaoks on väga oluline, et sina saaksid end välja magada ja kolmandiku oma ööpäevast veeta parimas keskkonnas. Mootorvoodid on nagu kontinentaalvoodid, mis pakuvad parimat mugavust tänu täiuslikule disainile ja parimale madratsile. Magamistoa voodi valikul tuleb palju tähelepanu pöörata madratsi omadustele. Tänu järjepidevatele uuringutele erinevate materjalide kui ka inimese une kvaliteedi kohta, on Kamjo loonud täiuslikud mootorvoodid, mille madratsid pakuvad parimat toestust. Reguleeritav voodi “Tallinn” sisaldab viit erinevat tsooni taskuvedrusid, mis on erineva pehmusastmega, et toetada kõiki meie kehaosasid vastavalt kehakumerusele ja raskusele. “Habana” mootorvoodid on aga tõelisele mugavuse armastajale, sest sellel mudelil on lausa kaks mootorit, et saaksid voodi asetada just endale meele järgi olevasse asendisse.

     

    Kamjo mootorvoodid on valmistatud parimaid võtteid ja materjale kasutades, et tagada pikaajaline vastupidavus ja esmaklassiline mugavus aastateks. Parim unekeskkond ei ole tagatud mitte ainult ainulaadse disainiga, vaid ka mootorvoodi mugava madratsiga, mis on valmistatud 100% looduslikest materjalidest. Kamjo mootorvoodi pakub sulle nii materjali kui disainilahenduse poolest kaheksa tärni hotelli mugavust!

     

    Milline mootorvoodi valida?

     

    Kõik voodid, sealhulgas mootorvoodid tuleb valida lähtuvalt mugavusest, aga ei tasu unustada ka disaini, sest voodi võiks sobida kokku magamistoa interjööriga. Kõik meie mootoriga voodid valmivad lähtuvalt sinu soovidest ja vajadusest, võtame arvesse sinu soovitud mõõte kui ka madratsi jäikusastet. Selleks, et leida endale sobiva jäikusega mootorvoodi, kutsume sind enda esindussalongi, kus saad proovida ja meie abiga leida endale sobiva madratsi.

     

    Millises suuruses mootorvoodi aga valida? Ühele inimesele on mõeldud magamiseks nii 80 x 200, 90 x 200, aga ka laiemad 100-105 lausega mootorvoodid. Kahele inimesele peaks valima laiema voodi ja tasub kaaluda kas 120 x 200 või 140 x 200 cm mõõtudega voodeid. Kui sa ei tea täpselt, milline mootorvoodi on sinu jaoks õige, võta meiega ühendust ja aitame sul teha parima valiku!

    Liitu Kamjo uudiskirjaga: Ole esimene, kes saab teada meie pakkumistest ja uudistest
    Ostukorv
    Ostukorvis ei ole tooteid