• Pärnu mnt 139C/1, Tallinn | +372 566 44 123 | info@kamjo.eu

  • info@kamjo.eu

  • ALATES 01.02.2024 ASUME UUEL AADRESSIL PÄRNU MNT 139C/1, TALLINN

  • Kamjo voodite valmistamiseks on hoolikalt valitud ainult puhtad ja parimad looduslikud materjalid: pehme puuvill, soojendav vill, eriti väärtuslik naturaalne Vita Talalay® lateks ja soojust reguleeriva mõjuga hobusejõhv. Seda kõike selleks, et pakkuda kehale kõige tervislikumat kliimat puhkamiseks. Lisaks toestab asjatundlikult vedrustatud Kamjo voodi korrektselt magaja keha ja vabastab selle üleliigsetest pingetest.

     

    Kamjo voodid on parimaks ja kõige tervislikumaks valikuks, kus veeta magamisele kuluv kolmandik oma elust.

    Hobusejõhv

    Hobusejõhv on niiskuskindel ja hingav looduslik täitematerjal, mida kasutatakse kõrgkvaliteedilistes polsterdatud voodites. Iga hobusejõhvi salk töötab nagu miniatuurne õhuvoolu suunaja, juhtidest voodist välja niiskuse ja juhtides sisse värske õhu. Kui kasta hobusejõhv vette ja seejärel korraks raputada, kuivab koheselt. Tänu hobusejõhvi suurepärasele termoregulatsioonile aitab see looduslik täitematerjal voodis luua võimalikest mugavaima magamiskliima. Tasub veel märkimist, et hobusejõhv on antibakteriaalne, ei tekita allergiat ja tagab seeläbi hügieenilise ja tervisliku magamiskeskkonna. Hobusejõhvid on kasutusel Kamjo kõige eksklusiivsemas voodis – Golden People

    Käsitöö

    Käsitöö tulemusel valmivad tooted tagavad selle, et iga Kamjo logoga voodi ning madrats on valmistatud absoluutse pühendumusega. Võtame valmistamisel arvesse iga kliendi erisoove, eripära ning erilisust. Meie meistrite pikaajaline kogemus võimaldab luua iga toote täpselt nii personaalse, kui seda vaja. See omakorda tagab parima võimaliku puhkuse nii kehale kui ka vaimule.

    Vedrud

    Samuti on väga olulised komponendid voodi valmistamisel ka vedrud. Kamjo vedrud on parima kvaliteediga ja need valmistatakse Inglismaal. Valikus on 4 erinevat voodi pehmusastet: pehme, keskmine, tugev ja väga tugev. Pocket vedru: iga taskuvedru töötab iseseisvalt vastavalt talle langevale keharaskusele, häirimata teisi taskuvedrusid. HD vedru: need vedrud on mõeldud jaotamaks Teie keharaskust võimalikult paljudele vedrudele, mis tagab selle, et mõni üksik vedru ei hakkaks kehale eraldi survet avaldama. Minipocket vedru: see minivedrude kiht annab lisatoetust ja aitab polstril paigal püsida.

    Kašmiir

    Kamjo voodites on kasutatud kammitud ja kõige kvaliteetsemat looduslikku kašmiiri, mis kõrgelt hinnatud oma soojuse ja väga peenete kiudude poolest. Viskoosiga segatud kašmiirkiudu kasutame kõikide Kamjo madratsite pealmistes strechkangastes, mis kehale kõige lähemal.

    Puuvill

    Lisaks kopsudele hingavad inimesed ka läbi oma naha. Kamjo looduslik pehme puuvill paneb õhu keha ümber liikuma, pakkudes seeläbi kuiva, mugavat ja tervislikku magamiskliimat. Puuvill on kasutusel kõikides Kamjo voodites - nii põhimadratsis kui ka kattemadratsis.

    Puit

    Kvaliteetne puitmaterjal mängib kõige olulisemat rolli Kamjo voodiraamide ja peatugede valmistamisel. Kasutame oma toodangu juures ainult kvaliteetset puitu. Kamjo voodite ja peatugete raamid on valmistatud oskuslikult ja traditsiooniliselt, et need peaksid vastu vähemalt 20 aastat!

    Vill

    Vill on ideaalne kaaslane puuvillale ja hobusejõhvile. Puhas looduslik vill kindlustab hea voodikliima, kuna see soojendab kui on külm ja jahutab kui on soe. Kamjo kõikide voodite täidiskihid sisaldavad puuvilla ja villa segu.

    Kuna kõik muu meie madratsite juures tuleb otse loodusest, ei tee Kamjo ühtegi allahindlust ka madratsites kasutava lateksi osas. Lubage tutvustada – Vita Talalay® looduslik lateks: mitte ainult tervislik, vaid ka luksuslik ja loodust säästev.

    Vita Talalay® on maailma vanim ettevõte, mis toodab madratsiteks kasutatavat lateksit. Aastakümnete pikkune kogemus on õpetanud kõige olulisemana kahte asja: esiteks pole unekvaliteet koht, kus teha ühtegi järelandmist ja teiseks on oluline ka loodussäästlikus. Just seetõttu saame uhkusega öelda, et jätkusuutlik tootmine on üks Vita Talalay® põhimõtteid.

    Kuidas sünnib Vita Talalay® lateks? Erinevalt paljudest teistest võime öelda, et meie lateksitootmine saab alguse juba esimesest seemnest ja lõppeb põhjalikult kontrollitud protsessiga lateksit valmistades. Hevea brasiliens ehk kummitaim vajab tervelt 7 aastat kasvamist, kasvades selle aja jooksul seemnest puuks, millelt saab korjata lateksiks baasaineks olevat vedelikku. Korjetöö viiakse istandustes läbi käsitsi.

    Korjatud vedelik kogutakse kokku ning viiakse tehastesse, kus vedelikust eraldatakse vesi, mille tulemusena tekibki kumm. Kuna terve taimekasvatuse ning tooraine kogumise protsess on range kontrolli all, saame seeläbi tagada parima kvaliteedi ning loodussäästlikkuse.

    Järgmise sammuna liigub tooraine tootmistehasesse, kus läbi spetsiaalsete protsesside valmibki kuulus Vita Talalay® lateks, mida kasutatakse ka Kamjo madratsites. Protsessid hõlmavad endas nii kummitöötlemist spetsiaalse rõhu all, kui ka kuumutamis- ning külmutamisetappe. Selle kõige tulemuseks ongi materjal, mis kasutatav täie meelekindlusega seal, kus vaja kõige kõrgemat kvaliteeti – voodimadrats.

    Ainult loodus teab kõige paremini, kuidas keha eest hoolt kanda

    Tänu looduslikule päritolule on Vita Talalay® lateks oluline koostisosa tagamaks sinu kehale sobiva ja vajaliku puhkuse. Mida rohkem on madratsis looduslikku päritolu materjale, seda loomulikumalt tunned end ka madratsil olles. See loob eeldused parimaks võimalikuks uneks ning puhkuseks sinu kehale ja vaimule.

    Miks on Vita Talalay® lateksiga madratsid parimad sinu kehale?

    Piisavalt õhku! Tänu erilisele tootmisprotseduurile on tagatud madatsi tõeline hingavus. See tähendab, et madrats on võimeline adapteeruma sinu kehaga, hoides külmemal ajal sooja ja soojemal ajal seda jahutades.

    Pehme, kuid toetav! Vita Talalay® lateks loob suurepärase toe sinu kehale, olles samas ka piisavalt pehme. Pole oluline, kas oled harjunud magama selili või kõhuli – võid olla alati kindel, et Vita Talalay® madrats tagab sinu kehale piisava ja vajaliku toe.

    Hüvasti tolm! Materjali looduslik päritolu on see, mis tagab vabaduse tolmulestadest. Tänu sellele on Vita Talalay® lateksit kasutavate madratsitel magajatel märksa vähem tolmuallergiaid ja palju tervislikum ööuni.

    Vita Talalay Latex Sheet Right

    Vita Talalay® – unikaalne kuid alati samasugune

    Meist igaühe keha võib olla erinev ja eriline. Seda nii kaalult, vormilt kui ka harjumustelt. Ometigi on Vita Talalay® madratsid universaalsed. Kuidas?

    Vita Talalay® lateksi üheks suurepäraseks omaduseks on selle võime adapteeruda. Seda ennekõike tänu 100% looduslikule päritolule. Nii võid olla kindel, et olgu sinu keha ükskõik milline või olles harjunud puhkamisega väga spetsiifilistes tingimustes, sobivad Vita Talalay® madratsid selleks kui valatult. Isereguleeruv temperatuur, tolmuhülgavus või suurepärane vastupidavus – need on vaid mõned märksõnad, mis iseloomustavad Vita Talalay® lateksit. Kui lisada sellele kõik materjalid, mida kasutab oma toodangus Kamjo, saad kokku tulemuse, millele pole vastast ühegi teise madratsitüübi seas.

    Cradle 2 Cradle Gold 2 Latex Cube

    Sinu keha väärib alati parimat!

    Sinu keha on kõige olulisem, mis sul elus on. Oska oma keha kuulata ning paku talle alati ka parimat võimalikku puhkust. Olgu selleks kas loodusliku tooraine kasutamine, käsitöö või teadmine, et iga meie voodi on loodud silmas pidades kasutaja keha eripärasid. See kõik teebki Kamjo vooditest voodid, mis tagavad kõige täiuslikuma puhkuse igal hetkel.

    Ventilatsioon

    Ventilatsioon

    Kliimakontroll

    Kliimakontroll

    Avatud õhutaskud

    Avatud õhutaskud

    Õhk

    Õhk

    Niiskus

    Niiskus

    Antibakteriaalne

    Antibakteriaalne

    Tolmulestad

    Tolmulestad

    Naftakeemia

    Naftakeemia

    Puhas õhk

    Puhas õhk

    Ohutu beebi nahale

    Ohutu beebi nahale

    Kliimasõbralik

    Kliimasõbralik

    Vihmametsa sõbralik

    Vihmametsa sõbralik

    Sloth Plush

    Vastutustundlik tootmine

    Sama tähtsaks kui suurepärast puhkust, peab Vita Talalay® oluliseks ka jätkusuutlikku tootmisprotsessi. Nii kannamegi auga FCS vastutustundliku metsanduse ja Rainforest Alliance Certified märke. See on meiepoolne lubadus, et täpselt nagu sinu unest, hoolime ka loodusest ja selle säilimisest.

    Liitu Kamjo uudiskirjaga: Ole esimene, kes saab teada meie pakkumistest ja uudistest
    Ostukorv
    Ostukorvis ei ole tooteid